Lojërat

Paraqiten pamjet e Tony Hawks Pro Skater HD

Publikuar , 21 Janar 2012
0
Paraqiten pamjet e Tony Hawks Pro Skater HD

 

Activision ka dërguar disa pamje të reja dhe një listë të veçorive për Tony Hawks Pro Skater HD.

 

I lajmëruar gjatë muajit të kaluar, ky lëshim digjital është një përzierje e dy lojërave origjinale në seritë Hawks.

Sipas Activision, do të lëshohet në PSN dhe XBLX gjatë verës së këtij viti për rreth 15 dollarë, ndërsa për lojën tha:

“Duke trokitur në kujtimet e dashamirësve, luajtja në HD-në e Tony Hawk Pro Skater kthehet në kontrolluesit dhe përqendrohet në përmbushjen e lidhjes së triqeve të sëmura për të arritur pikët maksimale. Duke kombinuar pamjet e mprehta me kontrolluesit më të mirë ndonjëherë të lojës Tony Hawk, ndjenja është se je në hap me kohën e përjetshme.”/gameworld.al

 

Lajmet e fundit>