Lojërat

Pamjet e para të Mortal Kombat Vita

Publikuar , 04 Shkurt 2012
0
Pamjet e para të Mortal Kombat Vita

Sony ka lëshuar pamjet e para të lojës Mortal Kombat.

Një video me gjatësi gati prej gati dy minutave nga titulli i lojës i cili është lajmëruar së fundi, që ende do të ofrojë “çdo gjë nga loja për PS3: tërë Story Mode dhe të gjitha karakteret dhe përmbajtjet e karaktereve, plus mostrat dhe veçoritë shtesë që janë caktuar për PS Vita.”

Këtu përfshihen 150 misione sfiduese, ndeshjet një-kundër-një online, lojë  60 fps-ve dhe kontrolle për prekje.

E zhvilluar nga NetherRealm Studios, kjo mostër është caktuar që të lëshohet gjatë pranverës së këtij viti. Klikoni këtu për ta parë videon./gameworld.al

Lajmet e fundit>
 
Lojërat

Pamjet e para të Mortal Kombat Vita

Publikuar , 04 Shkurt 2012
0
Pamjet e para të Mortal Kombat Vita

Sony ka lëshuar pamjet e para të lojës Mortal Kombat.

Një video me gjatësi gati prej gati dy minutave nga titulli i lojës i cili është lajmëruar së fundi, që ende do të ofrojë “çdo gjë nga loja për PS3: tërë Story Mode dhe të gjitha karakteret dhe përmbajtjet e karaktereve, plus mostrat dhe veçoritë shtesë që janë caktuar për PS Vita.”

Këtu përfshihen 150 misione sfiduese, ndeshjet një-kundër-një online, lojë  60 fps-ve dhe kontrolle për prekje.

E zhvilluar nga NetherRealm Studios, kjo mostër është caktuar që të lëshohet gjatë pranverës së këtij viti. Klikoni këtu për ta parë videon./gameworld.al

Lajmet e fundit>