Lojërat

Outcry

Publikuar , 01 Nëntor 2012
Outcry

Outcry, i njohur gjithashtu si Sublustrum, është një lojë psikologjike e llojit aventurë e krijuar nga Phantomery Interactive për PC nga Noviy Disk më 22 maj 2008 në Rusi, dhe nga The Adventure Company më 3 shtator 2008 në SHBA.

Loja zhvillohet nëpërmjet syve të personazhit kryesor në prespektivën e parë. Kontolli i lojës është përgjithësisht i lehtë duke klikuar vetëm butonin e djathtë të mausit.

Nga ana tjetër, klikimi i butonit tjetër të mausit nxjerr inventarin e mjeteve. Gjatë lojës duhet të zgjidhen lojëra të ndryshme për të avancuar më tutje në histori.

Loja ka marrë vlerësime të miksuara, nga më negativet te më pozitivet. Mesatarja ishte diku mbi, me 62/100 nga MobyGames dhe 61,77% nga GameRankings. (GameWorld Albanian)[youtube id=”kB7L-vco3Us” width=”600″ height=”350″]

Tags >

Outcry
Lajmet e fundit>