Android

Një tjetër lojë Pokemon do të prezantohet në 2019

Publikuar , 30 Maj 2018
0
Një lojë "thelbësore", megjithatë, premton një aventurë të rëndë RPG, si ato të disponueshme në handhelds. Një tjetër lojë Pokemon do të prezantohet në 2019

Zhvilluesi i Pokemonit Game Freak ka qenë i zënë me tituj të rinj për Switch. Përveç Pokemon Quest, i shpallur dhe i lanciuar sot, zhvilluesi do të lanciojë gjithashtu për sistemin Pokemon: Let’s Go, Pikachu! dhe Pokemon: Let’s go, Eevee!. Një zëdhënës ka konfirmuar se zhvilluesi ende ka plane për një lojë “core” Pokémon, e cila do të publikohet vetëm vitin e ardhshëm.

Tsunekazu Ishihara, president i kompanisë Pokémon, premtoi “një titull kryesor të Pokemon RPG në Nintendo Switch” nga Game Freak në 2017.

Deri tani janë dhënë disa detaje. Eshtë ende e paqartë nëse loja do të nisë ekskluzivisht për Switch, do të mbetet në një sistem handheld, ose do të publikohet si një kombinim i të dyjave. Kur u pyet rreth platformave të lancimit, zëdhënësi nuk pranoi të komentojë.

Dallimi i bërë në mes të këtij titulli “thelbësor” dhe Let’s Go, Pikachu! dhe Let’s Go, Eevee! sugjeron se titulli i ardhshëm është ende duke u krijuar në Switch.

Të dyja lojërat Let’s Go shihen si “zgjerime” në seritë që synojnë tifozët e rinj dhe në moshë të re; ata do të përqëndrohen në rajonin origjinal Kanto të populluar nga lojërat e vjetra dhe shfaqjet e animuara.

Seritë e lojës Pokémon filluan me Red and Blue (ose Green, në Japoni), por ekskluziviteti që nga ajo kohë u përhap në një sërë përvojash të ndryshme, si Pokémon Snap, Pokémon Stadium, ose Detective Pikachu lëshuar kohët e fundit.

Një lojë “thelbësore”, megjithatë, premton një aventurë të rëndë RPG, si ato të disponueshme në handhelds.

Hyrjet e fundit në serinë kryesore ishin Pokémon Ultra Sun dhe Ultra Moon, të cilat janë versione të zgjeruara të Pokemon Sun dhe Moon, që nisën në Nintendo 3DS. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>