Lajme lojërash

Nintendo patenton emulatorin e Game Boy për telefona

Publikuar , 30 Nëntor 2014
0
Nintendo patenton emulatorin e Game Boy për telefona

Nintendo ka kërkuar një patentë për një emulator softueri që do të mund të sillte lojërat e veta për Game Boy në telefona dhe pajisje të tjera. Patenta, që ishte paraqitur gjatë qershorit, përshkruan emulimin e Game Boy, Ngjyrave të Game Boy dhe Lojërave të Avancuara të Game Boy, e po ashtu edhe ekranet në pjesët e pasme të ulëseve që shihen në disa aeroplanë dhe trena.

Sidoqoftë, patenta nuk nënkupton që Nintendo planifikon të sjell lojërat e veta në telefona dhe platforma të tjera. Ky është një version i përditësuar i një patente më të vjetër, që me gjasë është synuar të sigurojë opsionin për kompaninë.

Nintendo ka shpjeguar shumë herë që nuk është duke sjell lojërat e veta për pajisje mobile pas pak kohësh dhe më herët gjatë këtij muaji ka thënë që shitjet e Super Smash Bros. Për Nintendo 3DS dhe MonsterHunter 4 Ultimate janë dëshmi që pajisjet e deritanishme janë këtu për të qëndruar edhe më tej. (GameWorld Albanian)

Tags >

nintendo
Lajmet e fundit>