Lojërat

Mission Impossible

Publikuar , 31 Tetor 2012
0
Mission Impossible

Mission Impossible është një lojë aksion me pamje në vetën e tretë luftë për Nintendo 64 dhe PlayStation e bazuar në filmin e vitit 1966 Mission: Impossible.

Loja u zhvillua nga Ocean Software dhe u shpërnda dhe u publikua nga Infogrames Entertainment.

Loja është lançmimi i fundit i kompanisë Ocean, përpara se ajo të blihej në vitin 1998.Lojtari kontrollon Ethan Hunt në shumicën e misioneve, dhe pjesa më e madhe e misioneve qëndron në mbarimin e misioneve i pa kapur ose i “pazhveshur” nga armiqtë.

Lojtari mund të zgjedhë nga një numër i madh pajisjesh, armësh dhe mjetesh të tjera. Në çdo mision jepet një karamele bombë dhe një bërës fytyre.

Ndryshe nga lojërat e tjera, lojtari në shummicën e rasteve i duhet të bëj kujdes dhe të jetë i durueshëm në lojë, dhe në shumë raste përdorimi i dhunës penalizohet, dhe është e lehtë të dështosh kur mund t’i qëllosh njëriut të gabuar.

Shumë nga misionet, që janë fshehtësi, kërkojnë të infiltrohesh i pakapur nga të tjerët, në disa raste përdoret bërësi i fytyrës për mos t’u dalluar cili je në të vërtetë ose të hiqesh si një njeri i njohur.

Loja ëshë vlerësuar jo shumë mirë, GameSpot i dha notën 6.6 për N64 dhe për PS 4.4 nga 10 të mundshmet, pasi sipas atyre nuk ishte fare argëtuese si lojë. (GameWorld Albanian)[youtube id=”sxrlF1bCLos” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>