Lojërat

Medal of Honor: Pacific Assault

Publikuar , 12 Nëntor 2012
0
Medal of Honor: Pacific Assault

Medal of Honor: Pacific Assault është një lojë me pamje në vetën e parë dhe është instalimi i shtatë i serive të Medal of Honor. Loja merr pjesë gjatë ngjarjeve të luftës në Paqësor.

Loja doli në treg më 2 nëntor 2004 për Microsoft Windows. Ajo u zhvillua nga EA Los Angeles dhe TKO Software dhe u publikua nga Electronic Arts.

Lojtari merr rolin e një ushtari të quajtur Thomas Conlin, një marins i SHBA-së në operacionin e Kërcënimit Paqësor gjatë L2B. Loja nis kur lojtari zbret në Taraua, dhe shpjegon se shoku i tij ka humbur.

Muzika e lojës u kompozua nga Cristopher Lennertz dhe ka një pjesë jo në FPS, por në pamjen e një ngjarje fluturuese.

Medal of Honor: Pacific Assault shënoi një rezultat prej 80% në GameRankings dhe në Metacritic, të njëjtin vlerësim bazuar në 43 shqyrtime të ndryshme. Në GameStats pas 34 shqyrtimeve u vlerësua me notën 8/10. (GameWorld Albanian)[youtube id=”7R7Q–Xfv28″ width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>