Lojërat

Medal of Honor dhe Super Scribblenauts në treg më 10-16 tetor

Publikuar , 10 Tetor 2010
0
Medal of Honor dhe Super Scribblenauts në treg më 10-16 tetor

 

Javën e kaluar ashtu siç e kemi përmendur, lojërat që dolën në treg kishin të bëjnë me aksion, basketboll dhe vampirë. Por kjo javë siç duket i kushtohet luftës në Afghanistan, njeriut të vogël të quajtur Maxwell, dhe mundjes meksikane.

Paketa kryesore këtë javë është loja aksion e njohur e Electronic Arts, Medal of Honor. Duke goditur PlayStation 3, Xbox 360 dhe PC të martën, loja është një ri-dizajnim i të vjetrit para 11 vitesh, Medal of Honor. Adhuruesit mund të presin dy përvoja të ndryshme në këtë titull. Misionet dhe sistemi i single-player është krijuar duke përdorur motorin Unreal 3, ndërsa sistemi multiplayer i lojës funksionon me DICE’s Frostbite. Loja fokusohet në një skuadër e quajtur Tier-1, misionet e së cilës kanë skenarë luftarak jashtë vendit.

Gjithashtu këtë javë në treg do të lansohet edhe vazhdimi i pestë me rradhë i Scribblenauts. Super Scribblenauts vjen ekskluzivisht për Nintendo DS të martën. Tani, me serinë e re, lojtarët do të kenë mundësi që të drejtojnë protagonistin Maxwell në shumë mënyra të ndryshme të reja. Ai që dikur quhej vetëm bejsboll, tani mund të bëhet një bejsboll i neveritshëm.

Për detaje të reja mbi lojrat që do të dalin në treg këtë javë, sigurohuni të qëndroni në www.gameworld.al.

Lajmet e fundit>
 
Lojërat

Medal of Honor dhe Super Scribblenauts në treg më 10-16 tetor

Publikuar , 10 Tetor 2010
0
Medal of Honor dhe Super Scribblenauts në treg më 10-16 tetor

 

Javën e kaluar ashtu siç e kemi përmendur, lojërat që dolën në treg kishin të bëjnë me aksion, basketboll dhe vampirë. Por kjo javë siç duket i kushtohet luftës në Afghanistan, njeriut të vogël të quajtur Maxwell, dhe mundjes meksikane.

Paketa kryesore këtë javë është loja aksion e njohur e Electronic Arts, Medal of Honor. Duke goditur PlayStation 3, Xbox 360 dhe PC të martën, loja është një ri-dizajnim i të vjetrit para 11 vitesh, Medal of Honor. Adhuruesit mund të presin dy përvoja të ndryshme në këtë titull. Misionet dhe sistemi i single-player është krijuar duke përdorur motorin Unreal 3, ndërsa sistemi multiplayer i lojës funksionon me DICE’s Frostbite. Loja fokusohet në një skuadër e quajtur Tier-1, misionet e së cilës kanë skenarë luftarak jashtë vendit.

Gjithashtu këtë javë në treg do të lansohet edhe vazhdimi i pestë me rradhë i Scribblenauts. Super Scribblenauts vjen ekskluzivisht për Nintendo DS të martën. Tani, me serinë e re, lojtarët do të kenë mundësi që të drejtojnë protagonistin Maxwell në shumë mënyra të ndryshme të reja. Ai që dikur quhej vetëm bejsboll, tani mund të bëhet një bejsboll i neveritshëm.

Për detaje të reja mbi lojrat që do të dalin në treg këtë javë, sigurohuni të qëndroni në www.gameworld.al.

Lajmet e fundit>