Lojërat

Medal of Honor: Allied Assault

Publikuar , 07 Nëntor 2012
0
Medal of Honor: Allied Assault

Medal of Honor: Allied Assault është një lojë me pamje në vetën e parë, aksion-luftë, e zhvilluar nga 2015, Inc. dhe e krijuar nga Steven Spielberg.

Loja është instalimi i tretë në seritë e Medal of Honor. Loja, bazuar në ndërtimin e Quake III Arena me disa modifikime nga Heavy Metal: F.A.K.K, shfaq luftën në këmbë në Europë dhe Afrikën e Veriut gjatë L2B.

Allied Assault është loja e parë në seritë e Medal of Honor e cila shfaqet për Windows, dhe e vetmja që luhet në Linux.

Lojtari mer rolin e Lt. Mike Powell të SHBA-së i cili punon për OSS. Misionet me një lojtar përfshijnë sulmet mbi bazat Gjermane në Algjeri dhe Norvegji, stuhitë në Bregun Ohama në D-Day, dhe shpëtimin e shokëve prapa vijave armikë të zëna nga Franca.

Nivelet e lojës shpesh krahasohen me filmin e 1998 të Steven Spielberg, Shpëtoni Ushtarin Rayan, ku shumë nga nivelet janë shfaqe direkte të skenareve të filmit.

Medal of Honor: Allied Assault ka marë kritika të mira përgjithësisht, ku Metacritic dhe GameRankings shënoi një rezultat prej 91% dhe 93% përkatësisht, nga IGN 9/10 dhe nga GameSpot 9. (GameWorld Albanian)[youtube id=”lAqkmdIE0LA” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>