Lojërat

Medal of Honor: Airborne

Publikuar , 06 Nëntor 2012
0
Medal of Honor: Airborne

Medal of Honor: Airborne është një lojë me pamjen në vetën e parë FPS e vendosur gjatë ngjarjeve të L2B, për kompjuter dhe është instalimi i 11-të i serive të Medal of Honor.

Loja u zhvillua nga EA Los Angeles dhe u shfaq për herë të parë në mbarëbotën në PC, Xbox 360 në shtator 2007. Versione për PlayStation 2 dhe Wii u planifikuan, por u ndaluan në 2007.

Një version për Play Station 3 u lançua në nëntor 2007. Loja mer pjesë në teatrin Europian të L2B, dhe është e para në seritë e cila fokusohet në aktivitetet e ushtarëve parashutistë.

Në modulin me një lojtar, ky i fundit mer rolin e Boyd Travers, një karakter fiktiv, në divizionin e 82-të të Airborne US.

Misionet përfshijnë vende të ndryshme në Itali, Francën Veriore, Hollandë dhe Gjermani, ku secila fillon me një hedhje pas linjave armike.

Airborne gjithashu përfshin një modul me shumë lojtarë e mundur për lojën online, ku përdoruesit kanë mundësi të ndeshem me Aleatët dhe parashutistët në fushbetejë, ose të luftojnë për Axis duke mbrojtur pozicionet e tyre. (GameWorld Albanian)[youtube id=”rbca7C_ObRc” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>