Lajme lojërash

“Mad Genius” mund të bëhet kontrolluesi i lëvizjeve revolucionar i lojërave

May 14 2013
0 Shpërndarje
“Mad Genius” mund të bëhet kontrolluesi i lëvizjeve revolucionar i lojërave

Nëse kombinon Nintendo Wii dhe Microsoft Kinect, nëse shton një precizion të lartë saktësie dhe një kontrollues, ju mund të merrni Mad Genius, një kontrollues i lëvizjes në lojëra që mund të ndryshojë botën e lojërave.

Sa saktë duhet të jetë? Rreth 1/100 e inçit. Shikoni demonstrimin e kësaj teknologjie nëpërmjet videos duke përdorur një version të Xbox 360 Skyrim, dhe do të shihni se si merr kontroll të plotë 3D, duke ndjerë lëvizjet, hedhjet me saktësi të habitshme..

ARVE Error: id and provider shortcodes attributes are mandatory for old shortcodes. It is recommended to switch to new shortcodes that need only url

Deri tani ju shihni një grup telash të lidhur me këtë prototip, por kjo është thjeshtë fillimi, së shpejti kompania tha se produkti do të funksionojë totalisht nëpërmjet rrjetit pa tela. (GameWorld Albanian)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>