Lajme lojërash

Lojërat që do të debutojnë vitin e ardhshëm

Publikuar , 28 Nëntor 2021
Këto dhe shumë lojëra të tjera janë parashikuar që do të dalin në treg në 2022,por shumë pak prej tyre janë konfirmuar. Megjithatë duhet të bëjmë durim deri vitin tjetër qe të shohim se çfarë do të ndodhë me to. Lojërat që do të debutojnë vitin e ardhshëm

Viti 2021 ishte një vit gjatë të cilit nuk u hodhën shumë lojëra ne treg, për shkak te pandemisë. Nga ana tjetër 2022 duket si nje vit emocionues për sa u përket lojërave.Është parashikuar se do të dalin rreth 350 lojëra ne treg, të çdo lloj zhaneri. Ndër lojërat më të pa rezistueshme mund të përmenden:

God of War Ragnarök

God of War Ragnarök është një lojë e ardhshme aksion-aventure e zhvilluar nga Santa Monica Studio dhe do të publikohet nga Sony Interactive Entertainment (SIE). Është planifikuar të dalë në vitin 2022 për PlayStation 4 (PS4) dhe PlayStation 5 (PS5). Do të jetë loja e nëntë në serinë God of War, i nënti kronologjikisht dhe vazhdimi i God of War të vitit 2018.

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League është një lojë e ardhshme aksion-aventure e zhvilluar nga Rocksteady Studios dhe e publikuar nga Warner Bros dhe Interactive Entertainment. Është caktuar të dalë në treg në 2022 për Microsoft Windows, PlayStation 5 dhe Xbox Series X/S. Është një vazhdim i serisë Batman: Arkham dhe do të jetë loja e parë në seri që nuk paraqet Batman si personazhin e titullit ose protagonistin e lojtarit. Kjo lojë sillet rreth përpjekjeve të ekipit titullar për të mposhtur Brainiac kur ai pushton Tokën dhe lan trurin e Justice League.

The Callisto Protocol

The Callisto Protocol është një lojë e ardhshme horror mbijetese e personit të tretë e planifikuar për t’u lëshuar në vitin 2022. Loja është duke u zhvilluar nga Striking Distance Studios, e themeluar nga Glen Schofield, i cili më parë kishte bashkë-krijuar serinë Dead Space. Loja është vendosur në të njëjtin univers narrativ si PlayerUnknoën’s Battlegrounds, megjithëse është vendosur në disa shekuj në të ardhmen. Operuar nga United Jupiter Company, dhe ndodhet në hënën e Jupiterit, Callisto. Lojtari merr rolin e një të burgosuri të mbajtur në Black Iron, duke e gjetur veten në mes të një pushtimi alienësh që duket se është projektuar nga gardiani i burgut.

Këto dhe shumë lojëra të tjera janë parashikuar që do të dalin në treg në 2022,por shumë pak prej tyre janë konfirmuar. Megjithatë duhet të bëjmë durim deri vitin tjetër qe të shohim se çfarë do të ndodhë me to. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>