Lojërat

Lojërat më tërheqëse të gushtit

Publikuar , 02 Gusht 2012
0
Lojërat më tërheqëse të gushtit

Vërtetë sivjet mund të jetë verë e nxehtë dhe të gjithë duam të shijojmë diellin e plazhin, por ka disa lojëra tepër interesante të këtij muaji që premtojnë të na mbajnë në shtëpi për disa orë.

Risen 2 – Dark Waters”, lojë me role për PS3 dhe Xbox 360 (versioni për PC është i disponueshëm), nga data 3 gusht, çmimi 50€, mosha: 12 vjeç e lartë.

The Amazing Spider-Man”, lojë aksion-aventurë për PC, nga data 10 gusht (versionet për PS3, Xbox 360 janë të disponueshme), çmimi 30€, mosha: 12 vjeç e lartë.

Darksiders 2”, lojë aksion-aventurë për PC, PS3 dhe Xbox 360, nga data 17 gusht, çmimi 50 – 65€, mosha: 16 vjeç e lartë.

„New Super Mario Bros 2“, lojë teknike për Nintendo 3DS, nga data 17 gusht, nuk ka kufizim moshe, çmimi: 45 €

„Sleeping Dogs“, lojë aksion për PC, PS3 dhe Xbox 360, nga data 17 gusht, mosha: mbi 18 vjeç, çmimi: 50 – 60 €

„Counter Strike: Global Offensive“, lojë që shkarkohet për PC, PS3 dhe Xbox 360, nga data 21 gusht, mosha: mbi 18 vjeç, çmimi: 15 €

„Dark Souls“, lojë me role për PC (për PS3 dhe Xbox 360 është e disponueshme), nga data 24 gusht, mosha:16 vjeç e lartë, çmimi: 50 €

„Transformers: Fallof Cybertron“, lojë aksion-aventurë për PC, PS3 dhe Xbox 360, nga data 24 gusht, mosha:12 vjeç e lartë, çmimi: 50 – 65 €

„Guild Wars 2“,  lojë online me role për PC, nga data 28 gusht, mosha:12 vjeç e lartë, çmimi: 50 €

„Torchlight 2“, lojë aksion me role për PC, nga data 28 gusht, mosha:16 vjeç e lart,ë çmimi: 20 €

„Madden NFL 13“, lojë simuluese sportive për PS3 dhe Xbox 360, nga data 30 gusht, pa kufizim moshe, çmimi: 65 €

„Geheimakte 3“, lojë aventure për PC, nga data 31 gusht, mosha:12 vjeç e lartë, çmimi: 40 €

„Port Royale 3“, lojë strategjike për PS3 dhe Xbox 360 (versioni për PC është i disponueshëm), nga 31 gusht, mosha:6 vjeç e lartë, çmimi: 50 € (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>