Lojërat

Loja falas për t’u luajtur e Zynga-s vjen edhe për PC

Publikuar , 16 Tetor 2013
Loja falas për t’u luajtur e Zynga-s vjen edhe për PC

Loja falas për t’u luajtur nga Zynga, Solstice Arena, tani është në dispozicion në Steam për kompjuterët me Windows. Loja ofron mundësinë e luftimit 3 kundër 3, mostrën PvP dhe formën co-op ose si lojtar i vetëm me bota.

Lojtarët mund të rregullojnë Heroin e tyre të posaçëm nga disiplinat Diell, Hënë, Tokë, Hekur ose Boshllëk. Sipas faqes së vet në Steam, Solstice Arena do të përditësohet rregullisht me heronj, pamje dhe aftësi të reja.

Kjo lojë fillimisht u lëshua për pajisjet me sistemin iOS në qershor dhe ishte lëshuar për Mac më vonë muajin e kaluar përgjatë dyqanit të aplikacioneve për Mac. Solstice Arena ofron funksionim përgjatë platformave Mac dhe iOS, duke iu mundësuar përdoruesve që të bartin progresin e arritur në lojëra përgjatë platformave përkatëse. (GameWorld Albanian)

[youtube id=”NYKpr8NAyYY” width=”600″ height=”350″]

Tags >

zynga
Lajmet e fundit>