Lojërat

Klasikja World of Warcraft: Lich King rikthehet më 26 Shtator

Publikuar , 26 Korrik 2022
Edhe pse debutimet e mëvonshme zgjeruan më tej elementët mekanikë të lojës në formë kreative, shumë pak goditën si Lich King. Klasikja World of Warcraft: Lich King rikthehet më 26 Shtator

World of Warcraft Classic do të rikthehet me epokën e Wrath of Lich King më 26 Shtator njoftoi Blizzard. WotLK konsiderohet si një prej ekspansioneve më të mira në 20 vite World of Warcraft.

Edhe pse debutimet e mëvonshme zgjeruan më tej elementët mekanikë të lojës në formë kreative, shumë pak goditën si Lich King.

Për ata që ishin të dashuruar me Warcraft III: Frozen Throne, ishte një moment i veçantë të eksplorinin Northrend për here të pare nga një perspective e re për të luftuar më pas me Arthas në Kështjellën Icrecrown.

Përpara arritjes së ekspansionit, Blizzard do të prezantojë nivele të reja quajtur Joyous Journeys.

Duke filluar nga dita e sotme, lojtarët e klasikes Bruning Crusade mund të shkojnë në kryeqytetet e franksioneve të tyre dhe të aktivizojnë rritjen e eksperiencës me 50 përqind.

Blizzard do të përfshijë Wrath of Lich King Classic në të gjitha abonimet e World of Warcraft. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>