Lajme lojërash

Jepen çmimet Video Game Awards 2012

Publikuar , 11 Dhjetor 2012
0
Jepen çmimet Video Game Awards 2012

Spike Video Game Awards (VGA) është spektakli vjetor i organizuar nga Spike TV që nderon lojërat më mira të vitit. Përveç dhënies së çmimeve, në të marrin pjesë edhe këngëtarë, personalitete të botës së filmave dhe televizionit.

Këtë vit eventi i dhjetë në historinë e tij u mbajt në 7 dhjetor në Sony Pictures Studios, Culver City, CA.Samuel L. Jackson ishte për herë të katërt prezantuesi i spektaklit.

Lojërat e vlerësuara me kategoritë e ndryshme të çmimeve janë si më poshtë. (GameWorld Albanian)

* Game of the Year: The Walking Dead: The Game

* Studio of the Year: Telltale Games

* Best Xbox 360 Game: Halo 4

* Best PlayStation 3 Game: Journey

* Best Wii/Wii U Game: New Super Mario Bros. U

* Best PC Game: XCOM: Enemy Unknown

* Best Shooter: Borderlands 2

* Best Action/Adventure Game: Dishonored

* Best RPG: Mass Effect 3

* Best Multiplayer Game: Borderlands 2

* Best Individual Sports Game: SSX

* Best Team Sports Game: NBA 2K13

* Best Driving Game: Need for Speed Most Wanted

* Best Song in a Game: “Cities” by Beck (Sound Shapes)

* Best Original Score: Journey

* Best Graphics: Halo 4

* Best Independent Game: Journey

* Best Fighting Game: Persona 4 Arena

* Best Handheld/Mobile Game: Sound Shapes

* Best Performance by a Human Female: Melissa Hutchinson as Clementine (The Walking Dead: The Game)

* Best Performance by a Human Male: Dameon Clarke as Handsome Jack (Borderlands 2)

* Best Adapted Video Game: The Walking Dead: The Game

* Best DLC: Dawnguard (The Elder Scrolls V: Skyrim)

* Best Downloadable Game: The Walking Dead: The Game

* Best Social Game: You Don’t Know Jack

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>