Lojërat

Jackie Chan Adventures

Publikuar , 30 Tetor 2012
0
Jackie Chan Adventures

Jackie Chan Adventures është një lojë e bazuar në filmat me kartona të Jackie Chan Adventures.

Loja është e zhvilluar nga Atomic Planet dhe e publikuar nga Sony, e cila u shfaq për PlayStation 2 më 1 tetor 2004 në Europë. Personazhet e lojës janë të luajtur nga aktorët origjinal.

Një version për Game Boy Advance, me titullin Jackie Chan Adventures: Legend of the Dark Hand, u lançua në 2001, përpara kësaj.

Loja është një miks i sezonit të parë dhe dytë të filmit dhe ndjek The Demon Sorcerers të drejtuar nga Shendu, djallin e zjarrit.

Jackie Chan, protagonisti kryesor i lojës, i cili punon në mënyrë sekrete për Section 13, ka një mbesë të quajtur Jade dhe një xhaxha të quajtur Xhaxha.

Në misionet e tij ai duhet të mbledhë Talismane dhe të mund Demon Sorcerer gjithashtu. Ai është një ekspert në artet marciale.

Heronjtë e lojës, ndryshe J Team (Skuadra J), kërkojnë për 12 talismanë magjikë të cilët shhërbejnë për të shpëtuar botën nga demoni që do të sjellë shkatërrimin total të saj. (GameWorld Albanian)[youtube id=”Vmuqna7xrX4″ width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>