Lajme lojërash

Ja se si është përmirësuar grafika e lojërave ndër vite (Video)

Publikuar , 06 Nëntor 2013
0
Ja se si është përmirësuar grafika e lojërave ndër vite (Video)

Grupi nga “Arti i emrit” bashkojnë sekuenca të marra nga momenti shfaqjes së titullit dhe kanë krijuar një video. Këto video mund të jenë sekuenca nga filmat, regjisorët, etj.

Në një nga këto video ata kanë bërë një përmbledhje të dizajnit të Titullit të Lojërave të ndryshme ndër vite. Ju mund ta shihni lehtësisht ndryshimin grafik që i ka ndodhur lojërave që nga momenti që i parë i tyre.

Video e mëposhtme përmbledh imazhet grafike të titujve të lojërave në rend kronologjik për të patur një ide të ndryshimit grafik të ndodhur tek ato.

http://vimeo.com/78289223 (GameWorld Albanain)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>