Lajme lojërash

Ja pse video lojërat mund të përmirësojnë shkathtësitë tuaja mendore

Publikuar , 08 Korrik 2014
0
Ja pse video lojërat mund të përmirësojnë shkathtësitë tuaja mendore

Është folur për përfitimet e shumta pozitive për video lojërat më parë dhe kjo video nga ASAP Science shpjegon se pse video lojërat – të përdorura me maturi – mund të ndihmojnë në përmirësim të funksionit njohës.

Qëndrimi ulur dhe luajtja e video lojërave nuk do të ju ndihmojë që të bëheni më të mirë në çdo gjë, por video lojërat mund të ju ndihmojnë me memorie, shkathtësitë motorike, planifikimet strategjike dhe, natyrisht, në reagime. Për më tepër, video lojërat mund të ju ndihmojnë në zhvillimin e një vëmendjeje të fuqishme në hollësi. Kështu që ushtroni dhe bëhuni produktiv, por mos u ndjeni keq nëse kaloni disa minuta duke luajtur video lojëra. (GameWorld Albanian)

[youtube id=”OOsqkQytHOs” width=”600″ height=”350″]

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>