Lojërat

iGamerz prezantojnë ekipin suedez

Publikuar , 11 Prill 2011
0
iGamerz prezantojnë ekipin suedez

iGamerz kanë njoftuar krijimin e një ekipi suedez në Counter-Strike me blerjen e tre lojtarëve.

Për të filluar jetën e tyre në biznesin e CS, iGamerz kanë afruar tre lojtarë të talentuar suedez të cilët ishin në treg – Manne “manne” Nordqvist dhe Andre “keiz” Carlsson, dy prej të cilëve ishin pa ekip që prej shpërbërjes së ekipit RAGE-Gaming Esports, dhe Jon “hyvlarn” Edelsvärd, i cili u pa për herë të fundit me PlayZone në tetor.

Emrat e dy lojtarëve të fundit ende nuk janë zbuluar, por besohet ekipi tashmë është duke testuar kandidatët potencial.

iGamerz kanë vendosur të kenë pamjen e tyre me pjesëmarrjen në eventin e ardhshëm të IOL më 7-8 maj dhe në DreamHack Summer.

iGamerz për herë të fundit kanë qenë të përfshirë në biznesin e CS në 2009, kur kishin një ekip francez i përbërë nga lojtarë profesionistë si Rodolphe “Diodel” Verloës e Rémy “RevZ” Prieur.

iGamerz aktualisht kanë lojtarët e mëposhtëm:

manne

keiz

hyvlarn

Lajmet e fundit>