Forumi

Historitë e lojërave më të bukura dhe më të shëmtuara

Publikuar , 19 Qershor 2012
Historitë e lojërave më të bukura dhe më të shëmtuara

Për të mirë apo për të keq, industria e lojërave e ka një praktikë standarde të krijojë sekuencat dhe rezultatet e lojërave më të famshme të vitit.

Edhe pse është e lehtë të fajësosh lojën për mungesë origjinaliteti, e vërteta është se shitjet tregojnë se njerëzit dëshirojnë të kthehen përsëri në tema të njohura. Disa nga shitjet më të mira, si p.sh. seritë e Call of Duty, janë një model interesant vjetor që i bën publikuesit e lojës të jenë të angazhuar edhe gjatë fundjavës, pasi është një nga lojërat që ka qenë dhe vazhdon të jetë nga më të luajturat nga lojëtarët, sidomos në versionin e saj multiplayer.

Sigurisht që shitjet e mëdha nuk tregojnë cilësinë e lojës apo kënaqësinë e saj. Disa seri lojërash në vitet e fundit që duket se kanë krijuar një bilans të mirë shitjesh janë Starcraft 2, Portal 2 dhe Skyrim ndërsa të tjera si Duke Nukem Forever ka rënë për tokë përsa i përket tregut.

Në këtë fundjavë të Forumit të hapur në duam të ju pyesim: cilat janë disa nga lojërat më të preferuara nga ju? (GameWorld)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>