Lojërat

Helius bën që ENTiTY të kthehen

Publikuar , 01 Prill 2011
0
Helius bën që ENTiTY të kthehen

ENTiTY kanë prezantuar një line-up krejtësisht të ri me kthimin e Aleksandar “helium” Kiselinov.

Lojëtari maqedon ka qenë inaktiv që para verës të vitit 2010, kur ENTiTY dhe simpleX u bashkuannë një ekip, për t’u fokusuar në studimet e tij.

“Unë nuk kam luajtur për shkak të studimeve por doli që kjo nuk ishte ndonjë problem që t’i mbaj të dy gjërat në të njejtën kohë,” tha për HLTV.org.

ENTiTY morrën pjesë në 3D Cafe LAN Party në Beograd javën e kaluar me Aleksandar “helium” Kiselinov i cili zëvendësoi Anel “NeNo” Cekovic, duke arritur në ndeshjet semifinale të BGDoNLINE.

Pas turneut, ekipi vendosi që Anel “NeNo” Cekovicin ta kthej në vend të veteranit sërb Nemanja “k1Ng0r” Bošković, që ishte i vetmi lojtar me nacionalitet jo maqedon.

Me këto ndryshime, ENTiTY tani ka:

Jovan “KaLaN” Kalanoski
Anel “NeNo” Cekovic
Jovan “N1GHTMARE” Derebanoski
Vlatko “[email protected]” Sekovski
Aleksandar “helium” Kiselinov

Lajmet e fundit>