Lojërat

Gekido

Publikuar , 19 Nëntor 2012
0
Gekido

Gekido është një lojë e tipit beat ‘em up për Playstation. Loja shfrytëzon një sistem të shpejtë loje me shumë kapo dhe një dizajn shumëngjyrësh.

Gjithashtu përfshin muzikë nga Fatboy Slim dhe Apartment 26. Një kontribut të veçantë dha gjithashtu artisti i librave comics Joe Madureira.

Një version i Gekido doli për Game Boy Colon në Evropë. Më pas u shoqërua nga versione ekstra për GBA. Në lojë duhet të mundësh armiq duke përdorur stile boksi ose armë.

Loja ka dy versione: Urban fighters e cila tregon historinë në tipin e një aventure. Loja ka elemente nga tituj klasikë si Streets of Rage dhe Double Dragon në të cilat të jept një limit kohe për të mundur armiqtë.

Versioni i dytë është Arena Battle e cila konsiston në një lojë nga 2 deri në 4 kundër njëri tjetrit. (GameWorld Albanian)

Tags >

Gekido
Lajmet e fundit>