Lojërat

GameWorld Winter Tournament 2011

Publikuar , 12 Janar 2011
0
GameWorld Winter Tournament 2011

GameWorld, komuniteti më i madh për gejmerë, përfundoi turneun e saj të parë të organizuar nga ITBM Group dhe të sponzoruar nga Albvision me sukses. Ishte një eksperiencë e veçantë për ne, dhe njëkohësisht një influencë për organizime tjera edhe më të mëdha për të ardhmen.

Këtë herë, prej Fushë Kosovës shkojmë dreeejt në Ferizaj. METRO është qendra më e re e gejmingut në këtë qytet. Ka një kapacitet mjaft të madh dhe një ambient shumë premtues.

GameWorld Winter Tournament 2011 në METRO Center ka me qenë turneu i ardhshëm LAN në Counter-Strike 1.6. E t’mos harrojmë, ju presim në Shkurt, me një date fikse qe do ta publikojmë së shpejti.

de_dust2, de_nuke, de_tuscan, de_inferno, de_train

Grupe/Best of Three

Lajmet e fundit>