Lojërat

Final Fantasy VII vjen në PlayStation4 pranverën e 2015

Publikuar , 08 Dhjetor 2014
0
Final Fantasy VII vjen në PlayStation4 pranverën e 2015

Loja Final Fantasy do të vijë ekskluzivisht për PlayStation 4 pranverën që vjen. Por në vend që të jetë Full HD, ajo do të vijë si në versionin e duhur të PC-së.

Në thelb, ky është një version i përmirësuar i grafikëve origjinale të lojës. Mendohet se nëse do të krijohet mundësia në PlayStation 4, kjo lojë do të vijë me mundësi ruajtjeje cloud, arritje dhe një “përforcues karakteri”.

Gjithashtu shpresojmë se çmimi i kësaj loje të vazhdojë të qëndrojë në të njëjtën linjë me homologen e saj të bazuar në kompjuter, çmim ky prej 12 dollarësh, duke i përfshirë gjithë opsionet e lartpërmendura. Në vijim mund të shikoni edhe trailerin e videos prezantuese të kësaj loje në PlayStation 4. (GameWorld Albanian)

[youtube id=”fNJ1y9YUiLY” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>