Lajmet

Final Fantasy Remake vjen në PS5 më 10 Qershor

Publikuar , 26 Shkurt 2021
Loja ka grafika të përmirësuara, detaje të mprehta, ndriçim më real dhe efekte mjegulle. Gjithashtu vjen me dy modalitete grafike: një që pasqyron lojën me 60fps dhe një në 4K. Final Fantasy Remake vjen në PS5 më 10 Qershor

Final Fantasy VII Remake ishte një prej lojërave më të bukura që mund të luanit në çdo konsolë dhe tani do të përmirësohet më tutje. Square Enix është duke punuar në një version të përmirësuar të lojës më 10 Qershor tha kompania gjatë një prezantimi në aktivitetin Sony State of Play.

Loja ka grafika të përmirësuara, detaje të mprehta, ndriçim më real dhe efekte mjegulle. Gjithashtu vjen me dy modalitete grafike: një që pasqyron lojën me 60fps dhe një në 4K.

Nëse aktualisht keni lojën në PS4, mund të kaloni në versionin PS5 falas. Megjithatë loja ka një episod të ri quajtur Yuffie i cili vjen vetëm nëse blini lojën në PS5. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>