Lojërat

Faza e parë beta e Call of Duty: Infinite Warfare e hapur gjer më 18 Tetor

Publikuar , 14 Tetor 2016
0
Faza e parë beta e Call of Duty: Infinite Warfare e hapur gjer më 18 Tetor

Call of Duty: Infinte Warface do të debutojë më 4 Nëntor por nuk keni pse të prisni gjer atëherë që të provoni titullin më të fundit të Activision.

Lajmëruar më parë, faza e parë beta e lojës me shumë lojtarë starton ditën e sotme, 14 Tetor në PlayStation 4. Beta është e disponueshme vetëm për ata që kanë posositur lojën nga dyqanin i PlayStation.

Faza beta do të përfundojë më 17 Tetor ndërsa faza e dytë fillon më 21 Tetor gjer më 24 Tetor. Kjo beta nuk do të ofrohet për kompjuterat personal. Në aspektin e përmbajtjeve, Infinite Warfare Beta do të ofrojë tre konfigurime betejash si dhe disa modalitete e harta. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>