Lojërat

Është tërhequr shorti për “Level Up Cup” 2010

Publikuar , 13 Shtator 2010
0
Është tërhequr shorti për “Level Up Cup” 2010

Tani më është tërhequr shorti për turneun “Level Up Cup” 2010 që është caktuar të mbahet të shtunën e ardhshme në Ferizaj dhe në Kaçanik, me datë 18.09.2010

Gjithsej shtatëmbëdhjetë ekipe, të ndara në katër grupe, do të fillojnë lojën këtë të shtunë. Dy ekipet më të suksesshme nga secili grup do të kualifikohen tutje në çerek finale ku pastaj ndeshjet do të luhen në sistemin “Best-Of-Three Maps” dhe eliminim direkt.

Grupet dhe shorti i tërhequr do të duken kështu:

Grupi A Grupi B Grupi C Grupi D
Mighty DiDA eXplode defektWTF
select2 SELECT bacardi CNS
special one 2hiGhteam undead Unique
SeGeCe DiRTY SOLDiERS FOREVER UrbanGuerillaz
KPS

Kualifikimet do të startojnë të shtunën, ku grupet A dhe B do të luajnë në Kaçanik, kurse grupet C dhe D do të luajnë në Ferizaj.

Këto lojëra pritet të jenë ndeshje atraktive dhe interesante, me ekipe të forta dhe secila më konkurente ndaj tjetrës. Sigurohuni që të qëndroni në GameWorld.al pasi që ne do të mbulojmë ngjarjen nga fillimi e deri në mbarim të turneut.

Lajmet e fundit>