Lojërat

Elder Scrolls V konfirmohet si një vazhdim i drejtpërdrejt

Publikuar , 29 Nëntor 2010
Elder Scrolls V konfirmohet si një vazhdim i drejtpërdrejt

Që kur The Elder Scrolls IV: Oblivion ishte lansuar në prill të 2006, spekulimet kanë drejtuar plot pasoja për lojën. Fakti që prindi i Bethesda Softworks, ZniMax Media, ka një ndarje online që është duke punuar në lojën masive multiplayer me mistere dhe ka çuar në disa thashetheme që ajo mund cilësohet si një vazhdim i lojërave single-player Knights of the Old Republic.

Tani erdhi lajmi nga Eurogamer se një vazhdim i Oblivion është me të vërtetë në zhvillim, dhe ky do të jetë një vazhdim i drejtpërdrejtë. Burimet nga faqja “jo vetëm që konfirmuan se loja është aktualisht në prodhim, por edhe treguan shkurtimisht mbi përmbajtjen – me frazat fantastike si Dragon Lord, diçka me Blades – dhe që zëri i ngarkuar për karaktere në lojë po ndodh aktualisht në javët në vazhdim.” Burimi i lajmit nuk tha nëse loja është single-player apo multiplayer masiv.

Storja masive e Oblivion ka lënë një trashëgimi të pasur që është pjekur për të lënë vazhdim. Edhe pse Bethesda është fokusuar në lojën shumë të popullarizuar Fallout, nuk ka gjasa se do të le lojën 16 vjeçare për kohë të gjatë. Në të vërtetë, prodhuesi ekzekutiv i publikuesit, Todd Howard, tha për Eurogamer se kompania e tij është në prag të paraqitjes së lojës, pasi ajo është tani më në zhvillim e sipër.

“Është mjaft larg për fillim. Kur e kemi shfaqur atë, ne donim të tregonim më shumë, sepse ka shumë lojë për të luajtur tani për tani.”/gameworld.al

 

Lajmet e fundit>