Lajme lojërash

Dy lojëra të reja për Facebook

Publikuar , 28 Mars 2013
0
Dy lojëra të reja për Facebook

King, kompania mbrapa lojërave popullore të Facebook si Candy Crush Saga edhe Bubble Witch Saga po sjell dy lojëra të reja në rrjetin social si: Papa Pear Saga edhe Farm Heroes Saga.

Një pjesë e rëndësishme e lojërave online, King aktualisht ka rreth 108 milionë përdorues në lojërat e tij. Pra duke bërë llogaritë në të gjitha platformat në muaj luhet rreth 12 miliardë loja.

“Zhvillimi që kemi në rrjetet mobile, Facebook, edhe audiencat në të gjitha platformat është një testament që tregon rëndësinë e kujdesin tonë ndaj tyre” tha Riccardo Zacconi, shefi ekzekutiv i King.

Papa Pear Saga, e ngjashme si lojërat e tjera tip Sage, bazohet në një lojë tjetër të King.com të quajtur Papa Pear. Kjo lojë karakterizohet nga fruta që kërcejnë, perime që kërcejnë dhe ka lojtarë që mundohen të gjuajë sa më shumë nga këto objekte para se të bien prapa në shportën. Loja ka rreth 60 nivele dhe do të jetë si për iOS edhe me Android.

Heronjtë e farmës Saga është një lojë tip Bejeweled dhe ka 70 nivele dhe tre gjendje të ndryshme të lojës. (GameWorld Albanian)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>