Lojërat

Driver 2

Publikuar , 31 Tetor 2012
0
Driver 2

Driver 2: Back on the Street është një lojë aksion-aventurë, dhe është instalimi i dytë në seritë e Driver.

Loja u publikua në Reflections Interactive dhe u publikua nga Infogrames për PlayStation dhe Game Boy Advance përkatësisht më 13 nëntor 2000 dhe 4 tetor 2002.

Loja ndjek përsëri historinë e Tanner, i cilinë këtë seri mund të dalë nga makina dhe eksplorojë botën në këmbë si dhe të hipë nëpër makina të tjera. Misionet e lojës janë zakonisht bazuar në makinë, ku lojtari mund të ndjekë ose të ndiqet nga armiqtë apo polecat.

Një ngjarje shfaqet gjithmonë përpara çdo misioni të cilat ndihmojnë në historinë e lojës . Edhe pse Tanner zbret nga makina, të gjitha aksionet ndodhin gjatë ngjarjeve të lojës.

Loja ka marë shumë vlerësime, ku GameSpot i dha notën 8.2/10 duke i dhënë këtë notë për një seri të mrekullueshme, ndërsa IGN vetëm notën 5, duke thënë se loja e parë është më e bukur. (GameWorld Albanian)[youtube id=”qxiWOcLdnxc” width=”600″ height=”350″]

Tags >

Driver
Lajmet e fundit>