iOS

Dragon Age II

Publikuar , 31 Tetor 2012
0
Dragon Age II

Dragon Age II është një lojë fantazi aksion RPG e zhvilluar nga BioWare dhe e publikuar nga Electronic Arts.

Loja është instalimi i dytë në seritë e Dragon Age dhe është e shfaqur për Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3 dhe Mac OS X më 8 mars 2011 në Amerikën e Veriut, më 10 mars në Australi dhe më 11 mars në Europë.

Loja është e vendosur në një botë mistike e cila shfaqet në Dragon Age: Origins, ku lojtari mer rolin e një Haqëke, një magjistari njeri, një luftëtari, mashtruesi i cili mbërrin në qytetin e Kirkwall si një refugjat i besueshëm por bëhet legjendar në një periudhë turbulluese për shkak të një koflikti social-politik. Loja nis me lojtarn i cili krijon karakterin e tij, ku familja e ka mbiemrin Hawke.

Ai vendos emrin, gjininë, aparencën dhe specialitetin e luftimit. Dragon Age II ka marë shumë vlerësime pozitive ku Metacritic i dha një vlerësim prej 82/100, ndërsa GameRankings 80%. GameSpot dhe IGN i dhanë përkatësisht nga një vlerësim me notën 8 dhe 8.5 nga 10. (GameWorld Albanian)[youtube id=”Rh43mO4Huds” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>