Lajme lojërash

Dragon Age 3: Inquisition lajmërohet për vitin 2013

Publikuar , 01 Tetor 2012
0
Dragon Age 3: Inquisition lajmërohet për vitin 2013

BioWare ka konfirmuar që një kapitull i tretë i RPG-së të popullarizuar për shumë platforma do të vijë në fundin e vitit të ardhshëm.

Shumë pak hollësi janë paraqitur për kapitullin e ardhshëm në serinë Dragon Age, megjithëse është e njohur që ai do të punojë në një makinë të re të lojës që përdor Frostbite 2 të EA-së.

Në një lëshim për shtyp, Aaryn Flynn, që është menaxher i përgjithshëm i BioWare Edmonton dhe BioWare Montreal, tha:

Ne kemi qenë duke u thelluar në reagimin e lojtarit nga lojërat e kaluara dhe duke i lidhur ato drejtpërdrejt me dashamirësit tanë. Ata nuk na kanë lënë pas, kështu që as ne.

Me Dragon Age 3: Inquisition, ne dëshirojmë që t’iu japim dashamirësve rregullim dhe luftim që është edhe taktikisht i thellë.

Dragon Age 2 ishte kritikuar në disa rrathë për thjeshtësimin e elementeve RPG të Dragon Age: Origins, duke larguar menaxhimin e inventarit dhe duke ndryshuar mënyrën e dialogimit, veçanërisht në kërkesat anësore. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>