Lajme lojërash

Dragon Age 3 Inquisition: Detajet e reja dhe imazhet e saj

Publikuar , 02 Nëntor 2012
0
Dragon Age 3 Inquisition: Detajet e reja dhe imazhet e saj

BioWare ka ofruar disa detaje rreth Dragon Age 3 dhe shfaqi imazhet e para të saj.

Dragon Age 3 do të shfaqë tiparin e ndërtimit të karakterit në një mënyrë më të gjërë, përfshirë rregullimet ndjekëse, deklaron studio gjatë një paneli në Edmonton Comic & Entertainment Expo, siç raportohet nga Kotaku.

Loja do të ketë më shumë nivele se seritë e kaluara, me një ndërtim kinematografik dizajnimi nga Jon Perry i cili thotë se një nivel në Dragon Age 3 është po aq i madh sa një i atillë në Dragon Age 2.

BioWare gjithashtu deklaron se ju do mund të jeni në gjëndje të kontrolloni kështjellën tuaj personale.

E shfaqur muajin e kaluar si një set për dalje në fund të 2013, Dragon Age 3: Inquisition ëshë e zhvilluar nga BioWare Edmonton dhe BioWare Montreal për dy vitet e fundit.

Sipas njoftimit zyrtar, loja do të kombinojë “historinë e njohur nga BioWare për të cilën ai njihet, me një lojë RPG të theksuar, dhe gjithashtu me ndërtime të reja në RPG.” (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>