Lajme lojërash

Disa statistika të video lojrave të përmbledhura në një infografik

Publikuar , 02 Shkurt 2015
0
Disa statistika të video lojrave të përmbledhura në një infografik

Çdo ditë e më shumë po shtohet numri i atyre që luajnë video lojra. Ato janë të preferuara nga grup mosha dhe gjini të ndryshme. Nuk është aspak e vërtetë që video lojrat luhen vetëm nga djemtë dhe fëmijët. Sipas studimeve 49% e lojtarëve janë mes moshës 18-49 vjec ndërsa 2 në 5 lojtarë janë femra. Për më shumë informacione hidhini një sy infografikut të mëposhtëm. (Game World Albanian)

games_tools_techinfographic

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>