Lojërat

Dino Stalker

Publikuar , 14 Tetor 2012
0
Dino Stalker

Dino Stalker, e njohur ndryshe si Gun Survivor 3: Dino Crisis në Japoni, është një lojë me pamje në vetë të parë FPS e krijuar nga Capcom dhe e shfaqur për PlayStation 2 më 27 qershor 2002.

Loja u zhvillua nga Capcom Production Studio 3 dhe është një lojë e Resident Evil, të tipit luftë, por e bazuar në historinë e serive të Dino Crisis.

Edhe pse loja mund të luhet me metoda të ndryshme, një pistoletë është e rekomanduar për ta luajtur (pistoletë levë), pasi loja përpiqet të mbulojë hapësirën midis lojrave me pistoletë levë dhe atyre me Joystick të lojrave të zakonshme.

Dino Stalker është instalimi i tretë i serive të Capcom, Gun Survivor. Edhe pse lojrat e Gun Survivor janë në ngjashmëri me Resident Evil, Dino Stalker është e vemja lojë pa asnjë lidhje me Resident Evil, dhe që pasohet nga Resident Evil: Dead Aim.

Loja fokusohet në Togerin Mike Wired, i cili gjendet në një luftë midis Luftës II Botërore. Duke qënë se s’ka ku të vejë, Mike duket se është i dënuar aty, deri sa papritmas transportohet në qiell 3 000 000 vjet përpara dhe duhet të luftojë dinosaurët dhe ti mbijetojë kësaj tragjedie të rradhës. (GameWorld Albanian)[youtube id=”robHnocXB9k” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>