Lojërat

Debuton video e re e Call of Duty: Black Ops

Publikuar , 01 Nëntor 2010
0
Debuton video e re e Call of Duty: Black Ops

Njëra prej lojërave më të pritura gjatë këtyre viteve është pothuajse pranë neve. Hedhjani një shikim videos më të re të këtij projekti shumë të njohur të Activision.

 

 

 

 

{youtube}OPTOVQFRggI{/youtube}

Call of Duty: Black Ops është lojë first-person shooter e zhvilluar nga Treyarch dhe e publikuar nga Activision. Është lansuar më 9 nëntor, 2010 për Microsoft Windows, Playstation 3, Xbox 360, Wii, Nintendo DS. E paraqitur zyrtarisht më 30 prill, 2010, loja është instalimi i tetë me rradhë në seritë e njohura të Call of Duty./gameworld.al

Lajmet e fundit>