Lojërat

Debutimi i Civilization Revolution 2 Plus për PlayStation Vita është shtyrë në fund të 2016-tës

Publikuar , 25 Janar 2016
0
Debutimi i Civilization Revolution 2 Plus për PlayStation Vita është shtyrë në fund të 2016-tës

Video loja Civilization Revolution 2 Plus supozohej të ishte publikuar në Dhjetor të 2015-tës për PlayStation Vita por që u shty për në datën 26 Janar të 2016-tës. Tani mësuam se data e debutimit është shtyrë përsëri dhe kësaj herë plot 12 muaj.

Kjo lojë ishte destinuar vetëm për platformat mobile ndryshe nga paraardhësi cili mund të luhej në kompjutera Windows dhe konsola. Në faqen zyrtare në rrjetin social Facebook të Civilization u njoftua se video loja do të debutojë në fund të 2016-tës.

“Ekipi po punon për tu përgjigjur pritshmërive të adhuruesve dhe ne e vlerësojmë durimin tuaj ndërsa po përgatitemi për një debutim global në fund të 2016-tës,” shkruhej në rrjetin social. (PCWorld Albanian)

Lajmet e fundit>