Lojërat

Dalin specifikat e Metro: Last Light

Publikuar , 19 Prill 2013
0
Dalin specifikat e Metro: Last Light

Deep Silver dhe krijuesit 4A kanë lajmëruar specifikat që duhen për të luajtur lojën e re Metro në PC. Ajo çfarë bëri përshtypje ishte se loja do të ketë mbështetje edhe për Windows XP. Nga ajo çfarë u zbulua rekomandohet një kompjuter i fuqishëm dhe një kartë si Nvidia Titan për ta luajtur në tërë fuqinë e vet. Specifikat janë ato të si më poshtme:

Minimum Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 ose 8 CPU: 2.2 GHz Dual Core

RAM: 2 GB Direct X: 9.0c Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant

Recommended Windows: Vista, 7 ose 8 CPU: 2.6 GHz Quad Core

RAM: 4 GB Direct X: 11 Graphics Card: NVIDIA GTX 580/660 Ti

Optimum Windows: Vista, 7 ose 8 CPU: 3.4 GHz Multi-Core RAM: 8 GB Direct X: 11 Graphics Card: NVIDIA GTX 690 / NVIDIA Titan (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>