Lojërat

Dalin pamje të reja të 20,000 Leagues Above the Clouds

Publikuar , 07 Maj 2014
0
Dalin pamje të reja të 20,000 Leagues Above the Clouds

Pamjet e reja për lojën e aventurave në ishujt fluturues 20,000 Leagues Above the Clouds tregon se si loja është përmirësuar që kur ishte lajmëruar një vit më parë. 20,000 LeagueAbove the Clouds e vendos lojtarin si kapiten të një fluturakeje, që mundohet të gjejë nëse ka ndonjë vend në të cilin bëhet pirateria.

Është duke u zhvilluar nga skuadra suedeze ThatBrain që është e përbërë nga Björn Albihndhe Jonatan Crafoord, i cili ka punuar në vendet si tek zhvilluesi Grin i BionicCommando dhe zhvilluesi i LittleBigPlanet, Media Molecule. 20,000 LeaguesAbove the Clouds është në zhvillim e sipër për Windows dhe Mac. Deri tani nuk është bërë e ditur ndonjë datë e planifikuar për lëshim të kësaj loje. (GameWorldAlbanian)

[youtube id=”yTf3TRXXMQM” width=”600″ height=”350″]

Lajmet e fundit>