Lojërat

Cursed Mountain

Publikuar , 03 Nëntor 2012
0
Cursed Mountain

Cursed Mountain është një lojë horror aventurë për Wii e krijuar nga Sproing Interactive në bashkëpunim dhe e publikuar nga Deep Silver Vienna.

Loja doli më 25 gusht 2009 në Amerikën Veriore. Loja fokusohet mbi një alpinist i cili kërkon për vëllain e tij të humbur në Himalaje.

Një version për PC doli më 5 shkurt të vitit 2010 në Evropë dhe është e disponueshme globalisht në GamersGate. Gjatë lojës personazhi përballet vazhdimisht me murgj të këqinj ose shpirtra të inatosur të cilët kanë ngecur në Bardo.

Lojtari duhet të vrapojë ose të trullosë armiqtë e vet. Versioni për Wii kërkon manovrime të ndryshme me anë të telekomandës.

Loja doli si një bashkëpunim midis 16 kompanive, 236 njerëzve si dhe 17 vendeve unike në 14 vende të botës. (GameWorld Albanian)

Lajmet e fundit>