Lajme lojërash

Cilat janë lojërat më të luajtura në vitin 2012

Publikuar , 22 Dhjetor 2012
0
Cilat janë lojërat më të luajtura në vitin 2012

Raptr ka nxjerrë një listë për sa i përket lojërave më të luajtura të vitit 2012. Sipas kësaj liste, lojërat e mëposhtme janë vendosur në krye të grafikëve të bazuar në kohën mesatare të lojës si dhe në kohëzgjatjen e përgjithshme. (GameWorld Albanian)

-Loja e re më e luajtur Borderlands 2

-Loja më e luajtur(e dalë kurdo): Call of Duty: Modern Warfare 3

-Loja që ka marrë më shumë vlerësime nga lojtarët: Portal 2

-Vazhdimi i një lojë që është pritur më shumë: Borderlands 2

-Loja pa pushim tualeti: Borderlands 2

-Loja më e luajtur në XBLA: Minecraft

– Loja më e luajtur me IP të re: Dragon’s Dogma

-Loja më e suksesshme që është bërë falas: Star Wars: The Old Republic

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>