iOS

Burnout Crash

Publikuar , 13 Nëntor 2012
0
Burnout Crash

Burnout Crash është një lojë e shkarkueshme nga seria e lojrave Burnout. U krijua nga Criterion Games dhe u publikua nga Electronic Arts për PlayStation 3, Xbox 360 dhe iOS nëpërmjet PlayStation Network, Xbox Live Arcade dhe iTunes App Store.

Qëllimi kryesor i lojës është krijimi i sa më shumë përplasjeve të mundshme. Ndryshe nga lojërat para ardhëse, Burnout Crash shikohet nga një prespektive sipër makinës.

Pikët fitohen duke shkaktur dëme dhe duke shkatërruar ambjentin dhe makina të ndryshme. Rekordi mund të ruhet online dhe të krahasohet me atë të të tjerëve.

Loja përfshin 3 tipe loje, 6 pista si dhe 7 makina. Versioni për Xbox 360 përshin një tip Kinect duke lejuar lojtarët të përdorin lëvizjet për të manovruar makinat. (GameWorld Albanian)[youtube id=”mHvnGyvnplE” width=”600″ height=”350″]

Tags >

Burnout
Lajmet e fundit>