Lojërat

Braktiseni Windows XP dhe Vistan nëse doni të luani World of Warcraft

Publikuar , 21 Korrik 2017
0
Lojërat e Blizzard kanë një reputacion të mirë sa i takon kërkesave të vogla të harduerit por sistemi operativ është një prej hapësirave që duhet modernizuar nga lojtarët nëse duan të vijojnë të luajnë. Braktiseni Windows XP dhe Vistan nëse doni të luani World of Warcraft

Sistemi operativ 16 vjeçar i Microsoft nuk do të jetë më shtëpia e lojërave të Blizzard duke filluar nga Tetori i këtij viti.

E njëjta vlen edhe për sistemin tjetër operativ më pak popullor Windows Vista. Kjo lëvizje prek lojtarët e World of Warcraft, StartCraft II, Diablo III, Hearthstone dhe Heroes of the Storm.

Lojërat e Blizzard kanë një reputacion të mirë sa i takon kërkesave të vogla të harduerit por sistemi operativ është një prej hapësirave që duhet modernizuar nga lojtarët nëse duan të vijojnë të luajnë.

Për shembull Overwatch nuk kishte mbështetje për XP dhe Vista që nga fillim e as StarCraft Remasters nuk do të ketë. Windows XP-ja edhe pse ka debutuar që nga 2001 ende zë një hapësirë prej 7% të tregut.

“Duke filluar nga Tetori i 2017-ës do të fillojmë procesin e përfundimit të mbështetjes për Windows XP dhe Vista në World of Warcraft, StartCraft II, Diablo III, Hearthstone dhe Heroes of Storm,” shkruante menaxherje e komuniteteve në Battle.net. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>