Lojërat

Blizzard zbulon më 19 Prill ekspansionin e ardhshëm të World of Warcraft

Publikuar , 10 Mars 2022
Pamja e parë e lojës është rezervuar për datën 19 Prill ndërsa Blizzard nuk ka dhënë një datë fikse se kur do të debutojë. Blizzard zbulon më 19 Prill ekspansionin e ardhshëm të World of Warcraft

Blizzard ka nisur përgatitjet për linçimin e serive të reja Warcraft. Studioja po punon në ekspansionin e ri World of Warcraft që do të pasojë Shadowlands.

Pamja e parë e lojës është rezervuar për datën 19 Prill ndërsa Blizzard nuk ka dhënë një datë fikse se kur do të debutojë.

Zakonisht kompania ka lëshuar një version të ri çdo 2 vite pavarësisht presionit që solli pandemia dhe vështirësitë që ka hasur me afrimin dhe ruajtjen e talentit.

Përpara zbulimit të WoW, lojtarët e Heartstone do të marrin një paraqitje paraprake të tre ekspansioneve që po vinë në 2022. Detajet do të zbulohen më 15 Mars. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>