Android

Blizzard ka anuluar versionin mobil të World of Warcraft

Publikuar , 05 Gusht 2022
Sipas Bloomberg loja kishte emrin e koduar Neptune dhe do të ishte një version mobile i lojës shumë popullore në desktop. Blizzard ka anuluar versionin mobil të World of Warcraft

Blizzard ka anuluar një version mobil të lojës World of Warcraft sipas një raporti të Bloomberg. Loja e ndërtuar në bashkëpunim me partnerin Kinez NetEase, ishte në zhvillim që prej 3 vitesh përpara se një konflikt lidhur me termat e financimit anuluan projektin.

Një përfaqësues i Blizzard tha se “nuk është e vërtetë që kemi pasur mosmarrëveshje financiare me një partner të besueshëm.”

Sipas Bloomberg loja kishte emrin e koduar Neptune dhe do të ishte një version mobile i lojës shumë popullore në desktop.

Anulimi vjen në një kohë kur Blizzard po investon në mënyrë agresive në tregun mobil. Në Maj zhvilluesit njoftoi lançimin e Warcraft Arclight Rumble dhe në Qershor debutoi Diablo Immortal.

Blizzard dhe NetEase kanë qenë partnerë që prej 2008-ës. Së bashku zhvilluan Diablo Immortal, Hearthstone dhe World of Warcraft. /GameWorld Albanian

Lajmet e fundit>