Lojërat

BioShock 2

Publikuar , 02 Prill 2013
0
BioShock 2

BioShock 2 është një lojë me qitje në veten e parë e krijuar nga 2K Marin për PC, Playstation 3 dhe Xbox 360.

Loja është një vazhdim i të njëjtit titull i cili doli në vitin 2007.

Historia vendoset në një botë imagjinare nënujore të quajtur Rapture.

Ngjarjet ndodhin 8 vjet pas lojës së parë dhe kontrollohet një nga personazhet i cili ishte i pranishëm në BioShock

. Loja ka elemente të shumta horrori.

Gjatë lojës zbulohen shumë detaje nga qyteti të cilat nuk ishin të pranishme në lojën e parë.

Gjithashtu janë bërë të disponueshme shumë armë të veçanta të cilat shfrytëzojnë ambientin e veçantë të lojës.

Specifikat:

CPU: AMD Athlon X2

RAM: 2 GB

HDD: 11 GB

Grafika: Nvidia 8800GT  (GameWorld Albanian)

Tags >

BioShock
Lajmet e fundit>