iOS

Big Money!

Publikuar , 04 Prill 2013
0
Big Money!

Big Money! Është një lojë puzzle e krijuar nga PopCap Games dhe është shumë e ngjashme me Collapse.

Loja vendoset në një ambient me monedha dhe lojtari duhet të klikojë mbi një grup 3 ose më shumë monedhash me ngjyrë të njëjtë për ti zhdukur.

Anësore është një matës i monedhave të grumbulluara dhe ku përfaqëson rekordin personal të lojtarit. Pasi mbushet një thes me monedha do të bjerë mbi ekran dhe lojtari e mbledh atë duke shtuar akoma më shumë pikët e tij.

Kur lojtari mbledh shumën e kërkuar të thasëve me lek, atëherë ai mund të vazhdojë në nivel pasardhës. Loja ka dy mënyra, Action dhe Strategy.

Në të parën monedhat rriten gradualisht, ndërsa në të dytën ato do të rriten vetëm pasi lojtari ka boshatisur një grup. Big Money! Është e disponueshme për PC dhe për Palm OS. (GameWorld Albanian)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>