Lajme lojërash

Battle.net do të jetojë

Publikuar , 15 Gusht 2017
0
Arsyeja e Blizzard ishte konfuzioni që shkakton Battle.net. Por për shumë lojtarë nuk ishte i tillë. Tani e tutje shërbimi do të njihet si Blizzard Battle.net. Battle.net do të jetojë

Vitin e kaluar Blizzard tha se do të largonte përgjithnjë markën Battle.net të cilën lojtarët e StarCraft dhe Diablo e mbajnë mend shumë mirë.

Ajo që në fillim u pa si një gabim i rëndë nga kompania së fundi Blizzard tha se do të kthente pas vendimin.

“Teknologjia nuk do të largohej asnjëherë, dhe ndërsa kishim planifikuar një ribrandim, kemi rënë dakord të ruajmë markën,” shprehej kompania në një postim në blog.

Arsyeja e Blizzard ishte konfuzioni që shkakton Battle.net. Por për shumë lojtarë nuk ishte i tillë. Tani e tutje shërbimi do të njihet si Blizzard Battle.net.

Në fund të fundit të gjithë ende mund ta quajmë Battle.net. Mbase përgjithnjë. /GameWorld Albanian

 

Lajmet e fundit>