Lojërat

ATV Quad Power Racing

Publikuar , 20 Mars 2013
0
ATV Quad Power Racing

ATV Quad Power Racing është një lojë me gara me terren të shumëllojshëm e krijuar në vitin 2000 për PlayStation dhe 2002 për Game Boy Advance.

Loja ka 4 tipe garash: kampionat, ndeshje e thjeshtë, garë kundër kohës dhe me dy lojtarë.

Në kampionat mund të zgjedhësh ndërmjet 6 personazheve të ndryshëm si dhe gjithashtu 12 pista të ndryshme garimi. Pistat janë të ndara në 3 tipe: shkretëtirë, pyll dhe borë. Objektivi i lojës është të dalësh i pari kundërejt 5 lojtarëve të tjerë të kontrolluar nga kompjuteri.

Në luftën kundër kohës dhe në garën vetëm, objektivi është të kryesh një rezultat sa më të lartë, ndërsa loja me dy lojtarë kryhet midis teje dhe një shokut tënd vetëm pa kundërshtarë të tjerë.

Loja nuk morri shumë vlerësime pozitive me GameSpot dhe IGN që e kritikuan në shumë aspekte. (GameWorld Albanian)

Tags >

lojëra
Lajmet e fundit>